Welkom terug!

En daar zijn we weer!

Welkom terug avonturier, boekenworm, liefhebber van spannende verhalen! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn auteursblog! Over een kleine 3 weken is het zover. Dan zal op vrijdag 23 juli het vervolg op 71 Forest Road verschijnen! En hoe gaat dat boek heten dan? Dam dam dam... Het tweede deel van "In het spoor van de Legende" krijgt de titel:

De munt van Wicklow


De inhoud in het kort:

Wanneer Tom via zijn oom in het bezit komt van een oude Ierse munt valt hij van de ene verbazing in de andere. Alles lijkt te lukken. Geen uitdaging blijkt te groot. Tom ontdekt echter al snel dat er een duistere keerzijde aan de munt zit. Samen met oom Rob reist hij af naar Ierland om op zoek te gaan naar antwoorden, maar die reis is niet zonder gevaar. Er is namelijk nog iemand die zijn oog op de munt heeft laten vallen. Iemand die er alles aan zal doen om het ding zelf in handen te krijgen.

Deze avonturenreeks was oorspronkelijk bedoeld voor kinderen met de leeftijd tussen de 10 en 16 jaar, maar schijnbaar hebben ook een heleboel volwassenen aan het eerste boek een hoop spannende uren beleefd! Hoe leuk!

Via deze weg ga ik jullie allemaal weer proberen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom de verschijning van mijn tweede boek. Voor nu alvast veel leesplezier gewenst op deze site. Volgende week kunnen jullie alvast een kleine teaser verwachten.

Hopelijk tot dan!

Joost


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Kan haast niet wachten tot het zover is!!
Annie van Leuven, op 03-07-21
Zin in!!!!!
Jolanda Steur, op 03-07-21
je schrijft hele leuke boeken, en je bent de leukste meester!
ik ben benieuwd naar je nieuwe boek en hopelijk zit ik volgend jaar bij jou in de klas!
jasmijn, op 05-07-21
je schrijft hele leuke boeken en je bent de leukste meester ooit!ik ben benieuwd naar je volgende boek en ik hoop dat ik volgend jaar weer bij jou in de klas zit!
Alicia, op 05-07-21


Teaser!

Welkom terug!

ISBN 9789464032581

Er kan bijna gelezen gaan worden!

Teaser 71 Forest road (deel 2)