In het spoor van de Legende

In het spoor van de Legende

Expeditie #2 De munt van Wicklow
Wanneer Tom via zijn oom in het bezit komt van een oude Ierse munt valt hij van de ene verbazing in de andere. Alles lijkt te lukken. Geen uitdaging blijkt te groot. Tom ontdekt echter al snel dat er een duistere keerzijde aan de munt zit. Samen met oom Rob reist hij af naar Ierland om op zoek te gaan naar antwoorden, maar die reis is niet zonder gevaar. Er is namelijk nog iemand die zijn oog op de munt heeft laten vallen. Iemand die er alles aan zal doen om het ding zelf in handen te krijgen.
Bestellen
In het spoor van de Legende

In het spoor van de Legende

expeditie #1 - 71 Forest Road

Tom vindt het heerlijk om weg te dromen bij de reisverhalen van oom Rob en hoopt later zelf ook van die avontuurlijke reizen te kunnen maken. Die wens komt echter veel sneller uit dan gedacht, als hij op een dag de winnaar wordt van een ballonnenwedstrijd.
Tom kan zijn geluk niet op wanneer hij hoort dat hij samen met zijn oom voor maar liefst drie weken naar Nieuw-Zeeland mag! En hij kan zelfs een tweede reis winnen als hij met de afzender van zijn ballonkaartje op de foto gaat. Daarvoor hoeft hij alleen maar aan te bellen op 71 Forest Road in Queenstown.
Maar wat Tom niet weet, is dat er achter de deuren van dat adres een levensgevaarlijke goudzoekerslegende schuil gaat…

Bestellen